5 tips om dé perfecte trouwjurk te vinden

 1. Pinterest is je allerbeste vriend
  Ja, het aantal trouwjurken op Pinterest kan in eerste instantie intimiderend lijken, maar in werkelijkheid is het de perfecte plek om inspiratie op te doen. Doe een beetje onderzoek voordat je aan de grote jacht begint, zodat je een idee krijgt van wat er beschikbaar is en waar je oog naar toe wordt getrokken in termen van vorm, details en texturen. Misschien is het een open rug of de tijdloze sweetheart-halslijn of uitgebreide kralen.

Maak een geheim bord en pin alle jurken waar u echt van houdt, en zoek dan naar patronen en overeenkomsten tussen al uw keuzes. Zorg ervoor dat u de salon binnenkomt met de app op je smartphone, klaar om je stylist je bord te laten zien. Het helpt echt als een bruid binnenkomt met foto’s, zodat de werknemers inspiratie van u kunnen krijgen en u kunnen helpen bij het zoeken.

 1. Stemming is belangrijk
  Het is belangrijk om de sfeer en het gevoel van uw bruiloft in te stellen voordat u gaat winkelen. U wilt niet dat uw bruidsstijl botst met uw trouwstijl. ‘Dit omvat het kiezen van de locatie, het beslissen of u overdag of’ s nachts wilt trouwen, en de tijd van het jaar. Deze factoren zijn van invloed op uw aankoopbeslissing. Als u een goed idee hebt van de sfeer, kunt u de perfecte jurk kiezen die niet alleen bij uw persoonlijke stijl past, maar ook bij de achtergrond.

Als u dit doet, wordt het veel eenvoudiger om uw jurkkeuzes te verfijnen, of u nu alleen op zoek bent naar een strapless jurk voor een bruiloft in juli of een luchtige chiffon A-lijn voor strandhuwelijken. Bovendien zal het vinden van een jurk die past bij uw persoonlijke stijl en sfeer u veel comfortabeler maken op uw grote dag.

 1. Denk aan de vorm
  Het is het beste om tijdens uw eerste afspraak een paar silhouetten te passen, zodat u er een kunt kiezen die het meest op u lijkt en die bij uw persoonlijke stijl past. Misschien is het de dromerige prinsesvorm of de sexy fit-and-flare. U weet het pas als u het probeert.

Als u altijd al van je smalle taille houdt, maar geen grote fan bent van uw heupen, dan is een A-lijn misschien wel de beste pasvorm voor u. Hiervoor bestaan ​​geen gouden regels. U weet dat u de juiste vorm hebt als u zich zelfverzekerd en mooi voelt. En dat is precies hoe u zich op uw trouwdag wilt voelen. En het liefst ook nog zoeken naar trouwjurken met goede prijs-kwaliteitverhouding.

 1. Kleur maakt een verschil
  Een ander element dat je een zelfverzekerd en mooi gevoel geeft, is de kleur van u jurk. Jurken variëren tegenwoordig enorm in kleur, van een helderder wit tot crèmekleurig ivoor tot zelfs fel roze. De juiste kleur kan uw huidskleur mooi accentueren en aanvullen. Bijvoorbeeld, wittere jurken kunnen die met een lichte huid uitwassen, dus die bruiden kunnen op zoek zijn naar iets met een warmere ivoorkleurige tint. Zorg ervoor dat u meerdere tinten wit of zelfs kleur uitprobeert om te zien wat er het beste bij u past en foto’s maakt. Bekijk het ook bij natuurlijk licht (als de salon een raam heeft) en bij binnenverlichting, aangezien de verlichting de kleur van de jurk zal veranderen.
 1. Wees jezelf
  Vergeet niet dat de jurk u moet vertegenwoordigen. Als krullen en make-up of heldere lipgloss en flats het prettigst aanvoelen, ga er dan voor. Vergeet niet dat het kopen van uw droomjurk een emotionele beslissing is.

Als u eenmaal in de salon bent, blijf da nadenken over welke mode u dagelijks neigt. Als je de voorkeur geeft aan strakke lijnen en effen, zoek dan naar een minimalistische jurk, of als u van eigenzinnige retrostijlen houdt, ga dan naar vintage-geïnspireerde ontwerpen. Luister naar uw innerlijke stijl en stem, wat ook kan betekenen dat je de meningen beperkt. Ward stelt voor om de entourage te beperken tot een of twee vertrouwde vrienden of familieleden met veel smaak. U wilt natuurlijk dat iemand erop wijst dat pofmouwen verleden tijd zijn, maar u wilt ook niet overweldigd worden.

En als laatste opmerking, als u eindelijk klaar bent om ja te zeggen, wees dan niet bang om dat te doen. Zolang het goed voelt en u voelt zich de beste versie van uzelf, ga er dan voor. Het lijkt misschien alsof de langverwachte zoektocht voorbij is, maar u hebt uw geweldige, en hopelijk goedkope trouwjurk gevonden. Hé, je hebt nu meer tijd om de andere details voor de grote dag te regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *