Trouwpak

Trouwpakken 2022: dé grootste trends

In de loop van de jaren hebben we gezien – en geleerd – dat de meeste bruidegoms opzoek zijn naar een stijlvol trouwpak. Hierbij willen de meeste mannen niet opzichtig zijn, maar zich wel prettig en zelfverzekerd voelen. Tijdens het opstellen van de beste trends voor 2022, hebben we daar rekening mee gehouden. Kies je voor een trouwpak op maat, of ga je in de zomer trouwen? Wij hebben rekening gehouden met alle mogelijke trends. Lees ze hier!

Microprints

Piepkleine patronen zijn een mooie toevoeging aan het trouwpak van de man. De sleutel om deze outfit te laten slagen, is om de rest van de outfit eenvoudig te houden. Zo kun je kiezen voor een blazer met microprint, gecombineerd met een broek en gilet in een blokkleur.

Oversized ruiten

Ruiten lenen zich er perfect voor om een relaxte vibe uit te stralen met jouw trouwpak. De ruit wordt deze dagen in grote vormen teruggezien, hoe groter hoe beter. De oversized ruit ziet er op foto’s net zo fantastisch uit als in het echt. Als je een relaxte bruiloft aan het plannen bent, is het kopen van een trouwpak met ruit een onfeilbare keus.

Rood, wijn en bordeaux

Blauw en grijs zijn veilige kleuren op jouw grote dag, maar met een rood pak maak je zeker een stijlstatement. Het mixen van verschillende tinten rood kan ontzettend goed werken, vooral als je de textuur verandert. Je kunt bijvoorbeeld een wijnkleurig-trouwpak versieren met een rode fluwelen vlinderdas.

Een getailleerde pasvorm

Dé trend voor 2022 zijn de tailored fit trouwpakken. Dit is een nauwsluitende, maar comfortabele pasvorm die iets toeloopt in de taille en bij de enkels. De look is netjes, scherp en een beetje retro. Als je een trouwpak op maat laat maken is dit een perfecte optie om toe te passen.

Crème, gebroken wit en beige

Ga je in het voorjaar trouwen, en kies je dus voor een zomers trouwpak? Dan zijn trouwpakken in lichte, neutrale tinten ideaal voor zomer- of bestemmingshuwelijken. Als je niet zeker weet of je een lichtgekleurd pak in zijn kleur kunt houden (denk: rode wijn!), dan kun je een vergelijkbare look creëren. Met een offwhite jasje en een navy broek en gilet zit je ook helemaal in de huidige trends.

Nog steeds een beetje zoekende in wat je precies wilt? Bij Pakkend-Amsterdam word je door middel van persoonlijke service prachtig gekleed voor jouw grote dag. Zo kun jij naast jouw bruid stralen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *