8 key items voor een look die altijd kan als bruiloft gast

Wil je altijd goed voor de dag komen, maar ontbreekt het jou nog wel eens aan fashion sense? De truc is om standaard altijd een paar key items in je kledingkast te hebben hangen. Deze key items zijn zogenaamde klassiekers, raken nooit uit de mode en zijn voor (bijna) iedere gelegenheid geschikt. Welke van de onderstaande items heb jij nog niet in je kledingkast hangen?

Een wit of lichtblauw overhemd

Als er één ding is dat nooit mag missen in je kledingkast, dan is het wel een licht overhemd. Kies je voor wit of lichtblauw dan zit je altijd goed. Het overhemd is namelijk het ultieme kledingstuk waarmee je eindeloos kunt combineren. Zorg dat je overhemd past! Dat wil zeggen, niet te wijd en niet te strak.

Een zwarte of donkerblauwe pantalon

De zwarte of donkerblauwe pantalon mag ook zeker niet ontbreken in je garderobe. Net als het overhemd is de pantalon multi-inzetbaar. Heb je een feestje of een andere belangrijke afspraak, dan is een pantalon altijd een goede en veilige keuze. Ook hier geldt: zorg voor de juiste maat. Een te wijde of te lange pantalon, breekt je outfit meteen.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden

Een donkerblauwe jeans

De donkerblauwe jeans zal in de meeste situaties jouw redder in nood zijn, mits je kiest voor het juiste model en de juiste wassing. Vale wassingen, scheuren, gekleurde stiksel zijn not done als je op zoek bent naar een jeans die voor meerdere gelegenheden geschikt moet zijn.

Een kasjmieren trui

Of een andere trui die kwalitatief goed is. Een goede trui kun je zowel boven een pantalon als boven een jeans dragen en op een overhemd of t-shirt. Een mooie trui misstaat nooit en is zowel casual chic als casual te dragen.

Een goede leren riem

Een goede leren riem maakt je outfit af en geeft net dat beetje extra. Zorg dat je riemkleur dezelfde is als de kleur van je schoenen. Hierdoor laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan je outfit.

Een paar nette schoenen

Een paar nette schoenen zijn een must in een basic garderobe. Kies je voor leer of suède? Dan kun je zeker zijn van de juiste keuze. Bovendien gaan deze schoenen jaren mee. En ook hier geldt dus: je schoenen matchen je riem. Zorg dat je schoenen er altijd netjes uitzien. Verzorg ze daarom goed.

Een paar nette sneakers

Voor een casual look is het ook altijd handig om een paar sneakers in je bezit te hebben. Tegenwoordig zijn er sneakers in alle soorten en kleuren. Lichte sneakers zullen je meer een sporty casual look geven dan donkere sneakers. In beide gevallen zorgen sneakers voor extra comfort, bijvoorbeeld als je op stedentrip bent of simpelweg je boodschappen doet.

Een mooi horloge

Het accessoire dat je look helemaal compleet maakt, is het horloge. Het horloge is de finishing touch van een outfit. Een klassiek model doet het altijd goed en gaat bovendien eindeloos mee.

Zorg dat alle items qua kleur met elkaar matchen, zodat je ze altijd met elkaar kunt combineren. Als je deze basics eenmaal in je kledingkast hebt hangen, kun je vanaf daar je garderobe verder uitbreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *