dé bruidsmode winkel van Friesland

Dé bruidsmode winkel van Friesland

Ieder meisje heeft wel eens gefantaseerd over haar trouwjurk. Wil je een echte sprookjesjurk? Of ben je eerder opzoek naar minimalistisch? Aan een bruidsboetiek de taak om voor iedere bruid haar droomjurk te vinden. Elke bruid wil het beste van het beste. Tijdens de zoektocht naar de perfecte jurk gaat een bruid langs verschillende bruidswinkels. Dé bruidsmode winkel van Friesland moet meer in zijn mars hebben dan alleen een ruime collectie. Er zijn nog een paar andere factoren waar je als boetiek rekening mee kunt houden om meer klanten aan te trekken. Wil je dé bruidsmode winkel van Friesland zijn? Dan moet je aan de volgende punten voldoen.

Breed assortiment bij bruidsmode winkel Friesland

Iedere bruid heeft een droomjurk in haar hoofd. De perfecte trouwjurk is voor iedere bruid anders. Dit houdt in dat je als bruidsboetiek veel verschillende mogelijkheden moet kunnen aanbieden. Denk aan:

  • Merken
  • Kleuren
  • Pasvormen
  • Maten

Je moet het allemaal in huis hebben zodat je ieder type bruid wat te bieden hebt. Als kleine boetiek is het misschien niet mogelijk zoveel jurken fysiek te hebben. Zorg dan in ieder geval dat je de mogelijkheid hebt om ze te bestellen.

Maak het persoonlijk

Een bruidsjurk verkoop je aan meerdere vrouwen. Maar toch zijn vrouwen altijd opzoek naar iets unieks. Door gelijk alle opties met de bruid te bespreken kun jij ervoor zorgen dat een jurk uniek wordt. Je kunt bijvoorbeeld verschillende accessoires toevoegen of kleine aanpassingen in de jurk voorstellen. Zo is een anders heel gewone jurk toch uniek en precies waar ze naar opzoek zijn.

Jurken voor ieder budget bij bruidsmode Friesland

Als je dé bruidsmode winkel in Friesland wil zijn moet je jurken beschikbaar hebben voor iedereen. Niet iedereen kan evenveel uitgeven aan een bruidsjurk. Zorg er dus ook voor dat je voor het lage budget opties beschikbaar hebt, want ook deze vrouwen dromen van een bepaalde jurk. En ook zij verdienen te stralen op hun bruiloft. Voor ieder budget betekent niet alleen voor een laag budget, ook voor een hoger budget moet je een aantal jurken beschikbaar hebben.

Het VIP gevoel

Door de shop ervaring te laten voelen als een Vipbehandeling zorg jij ervoor dat de bruid zich op haar gemak voelt. Bied de bruid en haar familie en vrienden een drankje aan en zet wat lekkers op tafel. Laat ze geen tijdsdruk voelen. Als je na een uur zegt: ‘over een halfuur komt de volgende’ creëer je het verkeerde gevoel. Het moet overkomen alsof de bruid alle tijd van de wereld heeft, want de zoektocht naar de perfecte jurk is niet in een kwartiertje klaar.

Flexibele openingstijden

Voor het uitzoeken van een bruidsjurk is het gebruikelijk om een afspraak te maken. Zorg als boetiek dat je flexibel bent met je openingstijden. Tegenwoordig zijn we allemaal druk en is het zeker niet ongebruikelijk dat vrouwen fulltime werken. Als je ook de optie aanbiedt om ’s avonds een afspraak te kunnen maken, zorg je ervoor dat de bruid buiten haar werktijden om kan plannen en dat ze niet speciaal vrij hoeft te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *