Wat is balayage in Breda?

Balayage is een bekende haarkleur techniek en wordt steeds vaker toegepast. Balayage is afkomstig uit Frankrijk en het staat voor verven. Het is een verftechniek waarbij de kapper de verf met de hand aanbrengt in het haar. Bij deze behandeling worden er geen folies of kapjes gebruikt. Het doel van balayage is om een subtiele overgang van donkere tinten naar lichtere tinten te realiseren. Op die manier krijgt het haar echt een mooiere uitstraling en geeft het ook een natuurlijke uitstraling. Dit is de reden waarom veel vrouwen kiezen voor een balayage in Breda behandeling.  Wil jij weten hoe het allemaal werkt? In dit artikel vertellen we meer over balayage, zodat je er alles over te weten komt.

Hoe werkt de haarkleurtechniek?

Als je een balayage in Breda behandeling wilt laten uitvoeren, is het wel handig om te weten hoe deze techniek precies werkt. Bij balayage wordt de verf met vloeiende bewegingen aangebracht op het haar. De kapper begint meestal in het midden tot de onderste delen van het haar en veegt de verf altijd omhoog. Hierdoor ontstaat er altijd een geleidelijke overgang in het haar. Daarnaast wordt de verf niet tot aan de haaraanzet aangebracht en dit is een groot voordeel. Op die manier is er namelijk minder sprake van uitgroei en heeft deze kleurtechniek ook veel minder onderhoud nodig.

Dit betekent dat je minder vaak terug hoeft te gaan voor een nieuwe behandeling. Balayage in Breda is dus ideaal voor mensen met weinig tijd. Je kunt een natuurlijke uitstraling verwachten en je hoeft niet iedere maand terug te gaan naar de kapper voor een nieuwe behandeling. Het is wel van belang om het haar met de juiste shampoo te verzorgen, zo blijft de haarkleuring beter zichtbaar.

Veelzijdigheid van balayage in Breda

Een van de redenen waarom balayage in Breda zo populair is, is de veelzijdigheid ervan. Je kunt er namelijk van alles meedoen en iedereen kan kiezen voor deze behandeling. Het kan namelijk toegepast worden bij blond haar, maar ook zeker bij donker haar. Daarnaast kan het toegepast worden aan verschillende haartypes en lengtes. Balayage kan subtiel en natuurlijk zijn, met zachte overgangen tussen de tinten. Ook kan het zorgen voor sterke contrasten als je dit wilt, dit maakt het geschikt voor mensen die een discrete verandering willen of juist een opvallende nieuwe uitstraling.

Andere voordelen van Balayage in Breda

Aan balayage in Breda zitten veel voordelen, maar het grootste voordeel is dat het zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Bij andere technieken is dit wellicht niet mogelijk en daarom is het handig om te kiezen voor een balayage in Breda behandeling. Je bent op die manier namelijk verzekerd van een prachtige haarkleuring. Daarnaast heeft deze kleurtechniek erg weinig onderhoud nodig en blijft het voor meerdere maanden goed eruit zien. Wil jij ook graag een balayage behandeling laten uitvoeren? Kijk dan eens goed op het internet en vergelijk verschillende kappers met elkaar. Je kunt op die manier een afspraak maken voor een balayage behandeling en genieten van een prachtige uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *