Een photobooth huren voor je bruiloft

Bij een bruiloft worden vaak altijd foto’s gemaakt. Foto’s van de bruid en bruidegom, maar ook van de mensen die aanwezig zijn bij de bruiloft. Deze foto’s dienen als herinnering van deze speciale gebeurtenis. Een photobooth huren kan echter ook een leuke optie zijn. Dit fotohokje is perfect voor gasten om zelf samen op de foto te gaan zonder de hele tijd een fotograaf in te huren. De foto’s worden vaak ook direct uit dit hokje geprint zodat de bezoekers deze kunnen bewaren.

Hoe werkt een photobooth?

De meeste mensen zijn wel bekend met de werking van een photobooth, maar toch leggen we nog even uit hoe deze werken. Een photobooth is vaak een hokje met een bankje, maar tegenwoordig kan het ook een paal zijn, met een camera, een scherm en een knop. Op het scherm kunnen mensen zien hoe de foto eruit komt te zien. De knop kan gebruikt worden om allemaal aanpassingen te maken voor de foto en wanneer je op foto nemen drukt maakt de camera dus een foto. Deze foto’s kunnen worden opgeslagen en ook direct worden uitgeprint.

Aan de zijkant van het hokje zit vaak een printer. Hier worden de foto’s vrijwel direct uitgeprint. Deze foto’s kunnen dan vervolgens gepakt worden door de gasten. Deze kunnen de foto’s bewaren en mee naar huis nemen terwijl er ook een digitale kopie opgeslagen kan worden. Daarnaast kan je ook nog een hoop leuke attributen plaatsen bij de photobooth zodat je gasten de leukste foto’s samen kunnen maken. Een photobooth huren zorgt ervoor dat je gasten de bruiloft nooit zullen vergeten en dit speciale evenement voor altijd wordt vastgelegd, zonder dat je een fotograaf overal heen moet sturen. Er zijn een hoop verschillende photobooth huren die je kan kiezen.

Een photobooth huren via Gearbooker

Via de website van Gearbooker is het mogelijk om voor een of twee dagen een photobooth in te huren. Wanneer je ervoor kiest om deze te huren kan je de photobooth volledig zelf gebruiken zoals jij wilt. De eigenaar verzorgt vaak fotopapier voor het printen en de photobooth zelf, maar kan ook zorgen voor allerlei accessoires en misschien zelfs een gepersonaliseerde fotostrip. Samen met de eigenaar kan je overleggen wat er allemaal geregeld kan worden. De photobooth huren is erg gemakkelijk en snel via Gearbooker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *